Disable Highlight Text

Saturday, 12 August 2017

Tempat Makan Menarik Di Kuala Terengganu

Dah sampai Terengganu, tak sah kalau tak makan ICT (Ikan Celup Tepung)... Banyak kedai yang menyediakan sajian ICT ni... antara yang popular Pok Long ni la.... belakang airport kuala terengganu... ..
Pelbagai pilihan seafood yg di celup dgn tepung...kat sini sistem layan diri...
Memang rambang mata nak pilih raser mcm nak mkn semua yg ada...hehehe tnya jerk mokcik2 tu guana kiro nie mokcik...nnti dier bgtau laaaa...

Kalau nak gi sini senang ajer.. cari ajer Lapangan Terbang Sultan Mahmud pastu cari Pantai Teluk Ketapang Mula-mula ingatkan apalah ICT tu,,rupanya Ikan Celup Tepung. Kat sini cuma untuk makan petang ajerk..waktu malam tak ada.



Bagi Anda yang sedang mencari perkhidmatan Kereta @van sewa pandu sendiri atau beserta pemandu.. Kami ada jalan penyelesaian untuk anda.. Untuk melihat senarai untuk harga sewaan kereta
anda boleh terus klik link di sini SENARAI HARGA KERETA.... Anda boleh terus hubungi kami untuk sebarang pertanyaan di talian 0133158080 atau pun klik  je link Kereta Sewa Kuala Terengganu


ICT HAJI POK LONG

KEPOK LEKOR


SOTONG & UDANG CELUP TEPUNG


AIS BATU CAMPUR SPECIAL





0 comments:

Post a Comment