Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto Sewaan Sebulan

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto

Myvi antara kereta yang sangat mendapat tempat di Kalangan rakyat Malaysia. Kereta Sewa Kuala Terengganu menyediakan pelbagai varian kereta daripada kereta bajet hinggalah Varian Vvip.  Kereta Sewa Kuala Terengganu menpunyai Myvi pelbagai varian colour tau, pink, hijau, putih dan purple. Pilihan di tangan anda. Harga sewaan hanya serendah Rm130 untuk sewaan 24jam. Penghantaran disediakan kan di seluruh kawasan di Terengganu.

Penghantaran Myvi putih ke Unisza sewaan selama sebulan daripda regular customer pensyarah disana. Semoga dipermudahkan segala urusan kerja  kepada pelanggan kami. Kereta sewa Kuala Terengganu menawarkan harga yang sangat berpatutan dengan servis  yang anda terima tau.  Kereta yang disewa dijamin berfungsi dalam keadaan baik dan jika terdapat ada masalah semasa sewaan kami akan tukar kereta dengan yang lain.

Kereta Sewa Kuala Terengganu sentiasa akan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan. Kebersihan kereta menjadi keutamaan kami semasa penghantaran kepada pelanggan. Jika anda berminat dengan kereta sewa pandu sendiri, anda boleh WhattApp Dan Call di talian 0133158080

Untuk melihat lebih banyak post yang menarik daripada kami anda boleh di pages Facebook kami 

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Instagram

Keretasewakualaterengganu8080

Leave a Reply