Kenangan Bersama Pelanggan Kereta Sewa Kuala Terengganu

Kenangan Bersama Pelanggan Kereta Sewa Kuala Terengganu

Antara beberapa gambar bersama dengan customer yang kami sayangi. Ramai yang telah menggunakan servis perkhidmatan daripada syarikat kami. Anda masih ragu-ragu dengan syarikat kami??? Usah risau… Syarikat Kami sangat Dikenali di kalangan rakyat Terengganu Kerena Servis yang tip top dan harga yang sangat berpatutan bersesuaian dengan kemampuan semua.

 

 

Untuk melihat senarai harga anda boleh cliks link di sebelah Senarai Harga Kereta Sewa.
Harga sangat berpatutan. Kita nego sampai jadi heheh..

Untuk fast respond anda direct Call @ WhatApps kami di talian 013-3158080 Clik je link ini untuk direct WhatApps Kami WhatApss Kami Disini

 

 

 

KERETA SEWA ALZA DI KUALA TERENGGANU

KERETA SEWA ALZA DI KUALA TERENGGANU

Assalamualam Dan Salam Sejahtera Kepada Semua. Anda sedang mencari Kereta Sewa Alza di Kuala Terengganu?
Hari ini Kami akan berkongsi cerita pula tentang salah sebuah Mpv yang terdapat di premis kami
iaitu Perodua Alza 
 

Perodua Alza adalah gabungan daripada kereta sedan dan MPV.  Antara Slogan yang di war-warkan tentang kereta ini ”  MORE THAN A SEDAN , MORE THAN A MPV .  Antara kelebihan Alza ini adalah ia boleh memuatkan  ramai  sebanyak 7 orang penumpang dalam satu masa. Jadi ia sangat sesuai kepada pengguna yang menpunyai ahli bilangan keluarga yang ramai ataupom untuk pergi bercuti bersama kawan-kawan.

 PERODUA ALZA 1.5

Perodua Alza
Perodua Alza

 

Perodua Alza

 

Perodua Alza
Interior

 

Interior
Interior

 

  KERETA SEWA PENGADANG BARU

 
Mesti anda tertanya-tanya kadar penggunaan minyak bagi Perodua Alza Ini kan???
Bagi pendapat saya ,  penggunaan minyak  Perodua Alza yang efisen dan musanabah  sesuai sebagai sebuah MPV.  Kadar minyak  6.5-7.5 Liter petrol boleh capai 100km sahaja.
Anda risau kereta tidak boleh berjalan jauh , rosak di tengah jalan…

Jangan Risau.. Semua Kenderaan di premis kami dijaga dengan rapi. Sampai sahaja waktu untuk servis, staff kami akan bawa untuk servis bagi memastikan kenderaan sentiasa berada dalam keadaan yang baik dan memuaskan. Kebersihan kenderaan menjadi keutamaan kami. Setiap kenderaan yang anda akan dapat sentiasa dalam keadaan bersih dan wangi. Itu Jaminan daripada syarikat..
” Anda Selesa , Kami Berpuas Hati “ hehe

HARGA KERETA SEWA DI PENGADANG BARU 

Harga yang kami tawarkan insha allah sangat berpatutan dan  mampu bagi semua golongan ..
untuk senarai harga anda boleh rujuk tekan je link Senarai Harga Kereta Sewa dan cari bahagian MPV Alza.

Jika berminat dengan dengan perkhidmatan kami anda boleh hubungi kami di talian 0133158080 , untuk fast respond anda boleh whatpps kami di link WhatsApp kami Fast Respond

THE ROAD TO SUCCES CAN BE LONELY BUT THAT  DOES NOT MEAN YOU SHOULDN’T CHOOSE IT

Kereta Sewa Vios di Kuala Terengganu

Kereta Sewa Vios di Kuala Terengganu

Anda masih tercari-cari Kereta Sewa Vios di Kuala Terengganu? Kami ada menyediakan servis kereta sewa pandu di sekitar Terengganu.

Selepas selesai makan tengahari, kami terus bergegas ke Lapangan Terbang Sultan mahmud, Untuk menghantar kereta  Toyota Vios yang telah dibooking oleh customer kami. Ketepatan masa menghantar kereta kepada customer menjadi etika syarikat kami.

 

Kebanyakkan customer yang datang bukan sahaja atas urusan kerja, tapi datang untuk bercuti  Di negeri Terengganu melihat tempat2 menarik di sini sambil menenangkan fikiran disini.

 

PASAR KEDAI PAYANG
PASAR KEDAI PAYANG

 

 

  Syarikat kami juga menyediakan khidmat penghantaran ke seluruh negeri Terengganu.
Anda Call , Kami sampai Dengan Segera.. Caj penghantaran yang dikenakan sangat berpatutan dan tidak akan membebankan anda.. jangan risauu..  Servis Delivery ( Kuala Terengganu , Kuala Berang , Gong Badak ,   , Kemaman , Jeti , Bus Station , Lapangan Terbang )

 

   Jika anda memerlukan Sewa Berserta Pemandu pom ada..  Semua pemandu kami terlatih dan cekap. Pemandu kami akan bawa ke mana sahaja yang anda ingin pergi . Bagitau sahaja , terus sampai. Pemandu kami akan mengambil berat pasal anda dan akan memastikan keselamatan sepanjang perjalanan sampai ke destinasi.

 

 

PENGHANTARAN KE HOTEL GRAND PUTERI
  Untuk melihat senarai harga anda boleh terus klik di link Senarai Harga Kereta.

Sebarang Tempahan anda boleh hubungi kami di talian 013-3158080 ataupom terus klik link  Whatppps.

Kereta Sewa Myvi di Kuala Terengganu

Kereta Sewa Myvi di Kuala Terengganu

Ada lagi yang nak Sewa Kereta Myvi di Kuala Terengganu. Kami ada sediakan pelbagai jenis kenderaan untuk di sewa termasuk Myvi di sekitar Kuala Terengganu.

Myvi menjadi pilihan bagi golongan muda mudi. Begitu juga yang datang dari negeri lain atas urusan kerja. Myvi menjadi pilihan disebabkan bentuk fizikal kenderaan tersebut yang compak dan senang masuk parking selain jimat minyak.

Di Kuala Terengganu, pengangkutan awam terhad kepada Bas dan Teksi sahaja. Baru baru ini sahaja UBER dan GRAB CAR masuk ke Terengganu. Walaubagaimanapun, kereta sewa pandu sendiri masih menjadi pilihan utama dan kebebasan untuk anda pergi ke mana-mana sahaja. Tambahan pula , harga kereta sewa di kuala terengganu amat murah.

Masih tercari-cari kereta sewa di airport kuala terengganu ? Kami juga menyediakan khidmat penghantaran ke airport, TH Hotel , Stesen Bas Kuala Terengganu, Hotel Grand Continental, Hotel Primula dan kesemua lokasi di Kuala Terengganu dengan kadar serendah RM10 sehala.

Harga Sewaan Perodua Myvi

 

            • Sehari RM130
            • 3 hari RM360 @ (RM120sehari)
            • Seminggu RM650 @ (RM93 sehari)
            • Sebulan RM 2000 @ (RM67 sehari)
* Security deposit RM100

Jom Sewa Kereta Myvi di Kuala Terengganu !

Tempat Makan Menarik Di Kuala Terengganu

Dah sampai Terengganu, tak sah kalau tak makan ICT (Ikan Celup Tepung)… Banyak kedai yang menyediakan sajian ICT ni… antara yang popular Pok Long ni la…. belakang airport kuala terengganu… ..
Pelbagai pilihan seafood yg di celup dgn tepung…kat sini sistem layan diri…
Memang rambang mata nak pilih raser mcm nak mkn semua yg ada…hehehe tnya jerk mokcik2 tu guana kiro nie mokcik…nnti dier bgtau laaaa…
Kalau nak gi sini senang ajer.. cari ajer Lapangan Terbang Sultan Mahmud pastu cari Pantai Teluk Ketapang Mula-mula ingatkan apalah ICT tu,,rupanya Ikan Celup Tepung. Kat sini cuma untuk makan petang ajerk..waktu malam tak ada.


Bagi Anda yang sedang mencari perkhidmatan Kereta @van sewa pandu sendiri atau beserta pemandu.. Kami ada jalan penyelesaian untuk anda.. Untuk melihat senarai untuk harga sewaan kereta
anda boleh terus klik link di sini SENARAI HARGA KERETA…. Anda boleh terus hubungi kami untuk sebarang pertanyaan di talian 0133158080 atau pun klik  je link Kereta Sewa Kuala Terengganu

ICT HAJI POK LONG
KEPOK LEKOR
SOTONG & UDANG CELUP TEPUNG
AIS BATU CAMPUR SPECIAL

Kereta Sewa Di Kuala Terengganu

Kereta!! Oh Kereta!! Mana nak cari kereta sewa!!!

Dah sampai Kuala Terengganu. Nak jalan-jalan kereta pula tak ada. Kami datang dari Alor Setar naik bas satu keluarga ni encik. Jangan risau… Pihak kami pakar menyediakan Perkhidmatan Kereta Sewa dan Van Sewa di kawasan Kuala Terengganu dan kami juga turut menerima servis penghantaran di kawasan sekitar Bandaraya Kuala Terengganu terus ke lokasi dimana anda berada dengan kadar caj yang sangat istimewa.

Jeti Pulau Redang . Jeti Pulau Kapas . Jeti Pulau Perhentian
Stesen Bas Kuala Terengganu . Airport Kuala Terengganu . Pasar Payang
Taman Tamadun Islam . Masjid Kristal . Kuala Berang . Batu Buruk
Hotel-hotel di sekitar Kuala Terengganu
Gong Badak . Manir . Marang


Kami sedia hantar ke lokasi tuan/puan. Mudah kan?

Untuk senarai harga boleh tengok di > Kereta Sewa Kuala Terengganu

Call Now Button