KERETA SEWA KUALA TERENGGANU MURAH

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat

Kereta Sewa Kuala Terengganu sudah kembali beroperasi seperti biasa pada Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat. Sebarang sewaan untuk pergerakandi dalam negeri dibenarkan seperti biasa. Untuk pergerakan merentas negeri memerlukan dokumen dan surat pengesahan daripada Pihak berkuasa Polis Diraja Malaysia. Buat masa sekarang kereta hanya boleh pickup di kedai sahaja, Untuk penghantaran ke destinasi anda boleh berhubung dengan customer service kami. Kereta Sewa Kuala Terengganu juga sentiasa menitikberatkan kebersihan dan keselamatan pelanggan kami. Semua kereta di premis kami sentiasa bersih dan sentiasa disanitasi selepas sewaan daripada setiap pelanggan.

Kereta Sewa
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa MPV Starex di Kuala Terengganu

HARGA PROMOSI DI KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

Kereta Sewa Kuala Terengganu juga menawarkan harga promosi dan insha allah berpatutan. Kami juga faham ramai yang terkesan disebabkan Covid-19 ini, kami juga menerima tempias yang sama. Semoga ekonomi negara dan pendapatan kita semua pulih seperti sediakalan dan dapat meneruskan kelangsungan hidup seperti biasa. Harga yang ditawarkan serendah RM100 di premis kami tau. Harga sewaaan kereta semakin berkurang jika anda menyewa dengan lebih lama lagi. Jika anda menghadapi masalah sukar ke tempat kerja kerana tidak menpunyai kenderaan, Cuaca yang tidak menentu dan sukar melawat keluarga tersayang yang berada di kawasan yang jauh. Kami boleh menyelesaikan masalah yang sedang anda hadapi.

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

Antara kereta yang sentiasa menjadi pilihan premis kami, Proton Saga dan Perodua Myvi. Kedua-dua kereta menpunyai harga yang sama dan menpunyai reka bentuk yang berbeza. Setiap kereta menpunyai kelebihan masing-masing. Harga yang ditawarkan di Kereta Sewa Kuala Terengganu hanya serendah RM130 untuk 24jam @ sehari sewaan. Pilihan di tangan anda, “tepuk dada, tanya selera”

Semua kenderaan di premis kami, kesemua berdaftar tahun 2014 dan ke atas. Untuk varian kereta semua nya automatik tau dan Van Hiace sahaja manual. Untuk melihat lebih info berkenaan kenderaan untuk disewa pandu sendiri dan info menarik anda boleh melawati laman sosial kami di facebook dan instagram

Untuk hubungi kami lebih pantas boleh call dan WhatApp di talian 0133158080

Leave a Comment