Kereta Sewa Kuala Terengganu

Syarikat kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri di sekitar Kuala Terengganu, Marang dan Kuala Nerus. Hubungi atau Whatsapp kami di talian 013-3158080

Sebut mengenai Terengganu pasti ramai yang membayangkan keindahan negeri ini yang penuh dengan tarikan baik daripada segi makanan, pulau, pelancongan, seni dan kebudayaan semuanya tersedia di negeri ini. Malah, tempat menarik di Kuala Terengganu untuk dilawati juga sudah cukup banyak.  Tidak hairanlah ada yang sanggup dapatkan servis Kereta Sewa Kuala Terengganu Terengganu untuk bersiar-siar sekitar bandar ini.

Kami dapati masih terdapat sejumlah ramai yang tiba di Terengganu tanpa pengangkutan untuk bergerak. Meskipun servis melibatkan e-hailing sudah tersedia, mungkin agak sukar untuk anda berharap kepadanya memandangkan servis ini masih belum tersedia dengan meluas dan pastinya memakan kos yang banyak buat anda yang bergerak ke beberapa destinasi yang berbeza.

Cara yang terbaik yang boleh kami cadangkan sudah pastinya anda mendapatkan servis Kereta Sewa Kuala Terengganu. Bukan sahaja ditawarkan secara meluas, anda berpeluang bergerak ke mana-mana sahaja destinasi yang ingin dituju dengan mudah dan efisien. Nak tahu apa yang lebih menarik, servis ini turut tersedia di Kuala Terengganu aiport atau anda boleh uruskan penghantaran di terminal bas Kuala Terengganu yang sudah pastinya bakal memudahkan anda yang datang ke negeri ini melalui pesawat atau bas.

Selain bersiar-siar, kami dapati kebanyakan mereka yang hadir ke Kuala Terengganu ini bertujuan untuk menghadiri kenduri dan konvo. Kebanjiran orang ramai pada musim cuti atau musim konvo sudah pastinya membuatkan orang ramai terpaksa menunggu lama menantikan servis e-hailing yang turut sibuk

Dengan adanya kereta sewa, pastinya lebih mudah untuk anda menikmati keindahan ibu negerinya bagi melihat tempat menarik di Kuala Terengganu pada malam yang memiliki keunikan yang tersendiri. Oh ya, sekiranya anda sudah lama tidak ke Kuala Terengganu, kami wajibkan anda melihat keindahan Jambatan Angkat Terengganu yang menyimpan keunikan yang tersendiri.

Sudah pastinya servis Kereta Sewa Kuala Terengganu yang boleh dipercayai antara yang menjadi keutamaan anda dan menjadi pilihan orang luar yang hadir ke negeri ini.

 

Cari Kereta Sewa di Terengganu sesuai dengan BAJET MURAH?

Kami Kereta Sewa Kuala Terengganu menyediakan pelan LAGI LAMA, LAGI MURAH kadar sewa anda dapat dengan booking awal. Book Online pun boleh di https://umartravel.com.my

 

Dijamin BERSIH, tak berbau rokok dan aircond SEJUK

Pihak kami hanya menyediakan kereta dalam keadaan dicuci dahulusebelum dihantar pada pelanggan. Pelanggan berhak minta pewangi jika pewangi tiada/habis. Pihak kami akan tukar kereta lain jika kereta yang disewa bermasalah di sekitar Kay-Tey.

Teringin nak ronda-ronda Key-Tey tetapi tiada
KERETA SEWA SESUAI?

Bukan sekadar kereta kecil seperti Perodua Viva atau Axia. Malah juga menyediakan MPV dan VAN  kepada anda. Malah kalau anda memerlukan Bas Persiaran. Hello saja, kami sedia membantu anda.

KENAPA PERLU SEWA KERETA DENGAN KAMI?

Jawapan nya cukup mudah. Kami bukan orang tengah, jauh sekali scammer. Diusahakan oleh nak jati tempatan. Kami pakar dalam menguruskan kereta sewa dengan pengalaman melibihi 6 tahun di sekitar Kuala Terengganu. 

Reviu cemerlang Google Place paling tinggi

Sering kali apabila mendapatkan sesebuah servis khususnya melibatkan homestay atau kereta sewa atau mungkin kedai makan, pastinya rating hasil perkongsian ramai antara yang menjadi penentu. Berdasarkan jumlah rating yang diterima Kereta Sewa KT, jelas dan tidak salah lagi servis daripada kami ini antara yang terbaik anda boleh dapatkan di Kuala Terengganu.

Harga paling murah

Sejujurnya, dimana lagi anda boleh dapatkan servis sewaan kereta serendah RM100 sehari. Kereta bersih dan sering diselenggara baik antara yang membuatkan orang ramai tidak lagi kekok untuk mendapatkan servis daripada KeretaSewaKT. Selain itu, diskaun turut ditawarkan sekiranya anda menyewa dalam tempoh yang lama.

Servis yang efisien

Sudah menjadi kemestian dimana servis yang efisien sentiasa menjadi pilihan orang ramai. Oleh kerana itu Syarikat kami mempunyai Sistem Pengurusan Online yang cekap bagi memenuhi permintaan ramai pelanggan dengan serentak. Hal ini pastinya bakal memudahkan anda berurusan dengan kami. Dalam erti kata lain, urusan penyewaan boleh diatur di mana anda berada.

Respon pantas dan mesra pelanggan

Sudah menjadi kemestian buat KeretaSewaKT kerana mereka faham servis yang baik bakal membuatkan para pelanggan berpuas hati sekaligus akan membuatkan sewaan semula pada masa akan datang. Perkhidmatan yang mesra juga sudah menjadi pilihan orang ramai untuk berurusan.

APA YANG DIPERLUKAN?

I/C dan Lesen Memandu

Ya. Nak sewa kereta wajib ada kad pengenalan atau passport dan lesen memandu yang sah. Bagi warganegara asing, anda boleh kemukakan Lesen Memandu Antarabangsa atau Lesen Memandu Negara Asal yang di iktiraf oleh JPJ Malaysia.

Deposit Keselamatan

Selain dari wang sewaan. Kami ada ambil deposit keselamatan atau cagaran sebagai imbalan. Jika pelanggan hantar kereta dalam keaadaan baik sebagaimana kondisi ketika ambil tanpa sebarang saman dari pihak berkuasa. Pihak syarikat akan memulang semula sepenuhnya deposit keselamatan tersebut.

Bil Utiliti

Jika anda ingin menyewa kenderaan mewah. Pihak syarikat memerlukan dokument sokongan untuk tujuan tersebut. Walaubagaimana pun ianya tertakluk kepada pihak syarikat. Jika diperlukan, pihak syarikat akan memintanya terlebih dahulu sebelum apa-apa bayaran dilakukan.

SENARAI HARGA

kereta-sewa-kuala-terengganu-viva-elite-murah

Viva Elite Exclusive 1.0

(Auto Gear)
RM 55 Sehari*
  • Sehari (24Jam) = RM100
  • 3 Hari Keatas = RM90 Sehari
  • Seminggu = RM79 Sehari
HOT ITEM
kereta sewa kuala terengganu gong badak

Perodua Axia 1.0(G)

(Auto Gear)
RM 60 Sehari*
  • Sehari (24Jam) = RM110
  • 3 Hari Keatas = RM100 Sehari
  • Seminggu = RM93 Sehari
Popular
kereta sewa kuala terengganu mudah

Perodua Myvi 1.3(Ezi)

(Auto Gear)
RM 65 Sehari*
  • Sehari (24Jam) = RM130
  • 3 Hari Keatas = RM120 Sehari
  • Seminggu = RM100 Sehari
Popular
kereta-sewa-terengganu-exora

Proton Exora CPS Bold

(Auto Gear)
RM 120 Sehari*
  • Sehari = RM250
  • 3 Hari = RM700
  • Seminggu = RM1400
Popular
kereta sewa kuala terengganu 2019

Hyundai Starex 2.4(G)

(Auto Gear)
RM 350 Sehari*
  • Sehari = RM650
  • 3 Hari = RM1800
  • Seminggu = WhatsappMe
NEW MODEL
sewa van kuala terengganu

Toyota Hiace 11 Seat

(Manual Gear)
RM 160 Sehari*
  • Sehari = RM300
  • 3 Hari = RM850
  • Seminggu = RM1750
Jangan Tunggu Esok !!!

SEKURITI DEPOSIT

SD di KSKT

Setiap urusniaga ada t&c nya. Security Deposit (SD) atau lebih dikenali sebagai Deposit Keselamatan atau Cagaran perlu dijelaskan semasa pelanggan mengambil kereta. Nilai SD bergantung pada nilai kenderaan tersebut. Lagi mewah, lagi tinggi SD nya. Nilai SD hanya dari RM100 untuk ketegori kereta 1.3cc dan kebawah. Bagi kereta mewah seperti Toyota Vellfire, Hyundai Starex, nilai SD dari RM500 ke 1 hari nilai sewaan.

Berita baik pelanggan Airport KT

Pihak kami tidak mengambil sebarang SD. Khas untuk pelanggan Airport KT sahaja. t&c ini dikecualikan bagi kenderaan 1.3cc kebawah sahaja. Macam mana nak dapatkan PERCUMA SD ni? Mudah saja, dengan hanya whatsapp details gambar tiket flight anda. Anda layak dapat PERCUMA SD.

MACAM MANA NAK BOOKING?

Klik-Klik Siap

Nak booking melalui UmarTravel pun mudah. Pilih tarikh dan masa, tengok kereta mana yang berkenan, klik-klik siap. Selesai booking pihak kami akan membuat panggilan pengesahan. Jangan salah key in nombor telefon ya. 

Jika salah nombor telefon pihak kami akan hubungi anda melalui email sebagaimana yang dimasukkan oleh pelanggan.

Bermula RM50

Lagi mudah zaman serba canggih boleh Whatsapp atau Call terus kami. Nak chat kt Facebook dulu pun boleh kami jawab sepantas mungkin. Nak tanya harga, ambil kat mana, macam mana nak kira, berapa baki saya kena bayar. 

Lebih mudah begitu. Walau apa pun ikut kesesuaian dan keselesaan anda. kaedah 1 atau kaedah 2. Mana-mana pun kami terima.

BOLEH HANTAR KE?

YA, BOLEH. Kami juga membuat penghantaran kereta sewa di Airport Kuala Terengganu, Jeti-jeti di seluruh Terengganu, Terminal Bas Ekpress MBKT dan juga menghantar kereta sewa hotel-hotel di sekitar Kuala Terengganu. Bagi area bandar Kuala Terengganu kami ambil hanya RM10 sehala untuk caj delivery.

Eh. Tak kan nak caj kot.. Boleh saja nak walk-in ke kedai kami. Cuma sebelum anda menempah Grab, Mycar atau Maxim, kami dah buat kira-kira sebelum anda buat. Kadar tambang dari Airport KT, Stesen Bas MBKT, Jeti Shahbandar atau sekitar Bandar Kuala Terengganu biasanya RM15 hingga RN19.50. Pilihan di tangan anda.

BLOG

Berita Terkini KeretaSewaKT

Sekilas Lalu Reviu Pelanggan Kereta Sewa Terengganu

Azeera Sidik
Azeera Sidik
@GooglePlaceReview
Read More
The service offers is quite good with a affordable price and friendly owner. The car in a good condition which is clean and comfortable to use. Definitely will recommend to my friends to use this service and hope to use it again in future. Well done 👍
Nurul Hazieatu
Nurul Hazieatu
@facebook/ksktcarrental
Read More
Great service! Staff are very friendly, delivery on time and satisfied with the car 👍
Nuraini Panut
Nuraini Panut
@GooglePlaceReview
Read More
Kereta yang disewa dalam tip-top condition. Harga yang sangat berbaloi. Delivery pon boleh ke tempat yang dikehendaki. Terima kasih atas servis yang terbaek 👍
Previous
Next
Call Now Button