Pakej Sewaan Sewa Kereta Pandu Senderi Sempena Hari Raya kembali lagi. Perayaan tahun ini mungkin berbeza dengan tahun-tahun sebelum ini kerana kita berada dalam keadaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat. Semoga penyakit Covid 19 ini dapat beransur pulih dalam masa terdekat amin….

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Pakej Sewa 5 Hari Percuma 2 Hari. Pakej ini terlaksana kepada semua varian kenderaan yang terdapat di premis Kereta Sewa Kuala Terengganu tau. Untuk Perjalanan yang ingin rentas negeri anda mesti menunjukkan surat pelepasan atau Qr Code daripada pihak berkuasa Polis Diraja Malaysia bagi memudahkan urusan kami. Penghantaran tidak dapat disediakan sepanjang PKPB ini, Kereta mesti dipickup di premis kami. Kebersihan kereta amat kami titikberatkan. Setiap kereta telah di sanitasi sebelum diberikan kepada pelanggan untuk mengelakkan sebarang kejadian yang kita tidak sepatotnya. Semasa berurusan juga, staf kami juga perlu memakai mask dan sanitizer tangan semasa pemberian kunci kereta .

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Senarai Harga Sewaan Kereta Pandu Sendiri seperti dibawah

  • Myvi Rm130x5 = Rm 650
  • Saga Rm130x5 = Rm650
  • Axia Rm110x5 = Rm550
  • Alza Rm200x5 = Rm 800
  • Exora Rm250x5 = Rm1250
  • Vios Rm250x5 = Rm1250

Kami juga meggunakan platform media sosial untuk update terkini tentang sewaan kereta dan isu semasa dan banyak lagi yang menarik tau. Korang boleh like dan folow pages facebook dan instagram kami seperti di bawah.

Sepanjang PKPB kami bermula beroperasi seperti biasa. Untuk sebarang pertanyaan anda boleh terus berhubung dengan kami di talian 0133158080. Insha allah fast respond yang akan diberikan kepada semua pelanggan kami. Talian hotspot bermula daripada 8pagi sehingga 10 malam .

Leave a Comment