Customer Menyewa Perodua Bezza Sekali Dengan Carseat baby

               
Done delivery Perodua Bezza sewaan 3 kali pakej sekali dengan carseat baby.
Bagi korang yang tak tahu lagi, kami juga ada menyediakan carseat tau sekali siap pasang. Korang chat je tanya team kami mase whatappp tu nanti okay. Boss bg harga promosi sempena cuti sekolah sewaa 3 hari nanti bos kasi harga diskaun. Nak tau harga diskaun yang ditawarkan?
Boleh tekan je link whatapp di bawah okay
Nak sewa kereta sekitar Kuala Terengganu & Airport
Tekan link dibawah untuk tempahan dan pertanyaan
Jangan Lupa support Tiktok Kami di link di bawah sekali ukayyyy
👇🏻👇🏻👇🏻

SENARAI PASOR MALAM DI TERENGGANU

SENARAI PASOR MALAM TERENGGANU

Pasar malam sekitar Kuala Terengganu yang wajib korang kena tahu :

Jumaat :
– Pasor Malam Pata Teluk Ketapang (Blkg Kem Askor)
– Pasor Malam Pulau Duyong
– Pasor Malam KT Night Walk
– Pasor Malam Shahbandor
– Pasor Malam Kg Laut
– Pasor Malam Wakaf Mesira
– Pasor Malam Sipang 3 Pasir Tinggi (kecik je)
– Pasor Malam Telaga Papan
– Pasor Malam Telemong
– Pasor Malam Kuala Berang
– Pasor Malam Maarang Nuu

Sabtu :
– Pasor Malam Giant Bando
– Pasor Malam Kg Teluk Ketapang
– Pasor Malam Pagar Besi Batu Rakit
– Pasor Malam Gong Tok Nasek
– Pasor Malam Wakaf Tapai
– Pasor Malam Paka

Ahad :
– Pasor Malam Wakaf Tengah Batu Rakit
– Pasor Malam Permint Jaya Chendering
– Pasor Malam Bukit Payong
– Pasor Malam Batu 6
– Pasor Malam Merang

Isnin :
– Pasor Malam Manir
– Pasor Malam Kedai Buloh
– Pasor Malam Wakaf Tembesu (dekat Masjid)
– Pasor Malam Banggol Peradong
– Pasor Malam Kg Rawai Bukit Payong (kecik je)
– Pasor Malam Durian Mas AMBS

Selasa :
– Pasor Malam Gong Badak
– Pasor Malam Pengadang Baru
– Pasor Malam Cabang 3
– Pasor Malam Bukit Guntong
– Pasor Malam Kuala Berang

Rabu :
– Pasor Malam Wakaf Tengah Batu Rakit
– Pasor Malam Serdang Baru
– Pasor Malam Kg Baru Seberang Takir
– Pasor Malam Tok Adis
– Pasor Malam Wakaf Dua Bukit Payong
– Pasor Malam Kebor Air Manir
– Pasor Malam Paka

Khamis :
– Pasor Malam Pok Tuyu
– Pasor Malam Kebor Besor Manir
– Pasor Malam Batu Hampor Manir
– Pasor Malam Pasir Panjang
– Pasor Malam Jln Seri Budiman
– Pasor Malam Taman Safiah Murni
– Pasor Malam Sura Gate Dungun

Pasar malam adalah lubuk rezeki.Syurga membeli buat peminat mcm ambo nih.

Perodua Viva untuk disewa hanya serendah Rm100 sehari.

Perodua Viva kini berwajah baru, dengan Warna yang lebih garang akan memukau korang tau. Harga yang ditawarkan hanya serendah Rm100 sehari untuk 24jam. Tiada sebarang cas tersembunyi yang akan dikenakan semua termaktub dalam surat perjanjian yang disediakan tau.

Untuk setakat ini, penghantaran hanya disediakan ke Lapangan Terbang Sultan Mahmud dan ke Hentian Bas Kuala Terengganu sahaja. Untuk harga cas delivery korang boleh whatapp akak okay, pandai cakap, kita buwi sajeee je. Perodua Viva, kereta yang jimat minyak, selesa untuk 4 orang penumpang dan sangat mudah parking.

Untuk sebarang pertanyaan berkenaan harga kereta korang boleh call dan whatapp di talian 013-3158080.

Untuk melihat lebih banya feedback customer korang boleh lihat di pages kami https://www.facebook.com/ksktcarrental

https://www.instagram.com/keretasewakualaterengganu8080/

Perodua Bezza

Kereta Perodua Bezza Untuk Disewa Kuala Terengganu

Kereta yang menjadi kegilaan ramai sekarang iaitu Perodua Bezza.

Ape yang Menarik untuk Perodua Bezza ini, ia sangat jimat minyak, ruang yang luas dan bentuk kereta yang compact.

Sangat selesa untuk kegunaan 5 orang penumpang.

Harga untuk sewaan harian 24jam Rm150 sahaja tau.

Tiada cagaran yang dikenakan hanya memerlukan ic dan lesen pemandu sahaja.

Gambar Perodua Bezza Untuk Disewa

Permintaan sangat tinggi di dalam kalangan customer tau untuk kereta Bezza, sebaiknya korang buat tempahan awal mengelakkan kereta habis.

Delivery disediakan ke Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Kuala Terengganu dan Hentian Bas Kuala Terengganu sahaja buat masa kini.

Kami telah beroperasi lebih dari 5 tahun di Terengganu, dah ramai customer yang menggunakan perkhidmatan Kereta Sewa Pandu sendiri di syarikat kami. Korang berminat dengan Perodua Bezza ini? Boleh Call dan WhatApp 013-3158080

Facebook Pages – https://www.facebook.com/ksktcarrental

Harga Murah Giler di Kereta Sewa Kuala Terengganu

Alhamdulilah Terengganu sudah kembali ke fasa PKPB, insha allah kembali ke fasa ke PKPP selepas ini. Semoga covid-19 inie cepat hilang dari Malaysia dan seluruh negara aminn.. Kereta sewa kuala Terengganu sekarang tengah buat harga promosi murah giler memang kita bagi discount habis. Harga promosi ini tertakluk kepada semua varian kereta yang terdapat di Premis tau.

Antara kereta yang terdapat yang terdapat di Kereta Sewa Pengadang Baru, Viva, Axia, Myvi, Saga FL, (Mpv) Alza, Exora, Starex, Vellfire dan Estima. Selain itu, Van jugak ada tau Toyota Hiace yang boleh memuatkan penumpang 11 orang tau. Lokasi kereta sewa Pengadang Baru terletak di berhampiran lampu isyarat Desa Murni, sebelah kedai pakaian Yusof. Lokasi hanya 10km sahaja dengan Kuala Terengganu.

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Servis penghantaran juga disediakan sekitar kawasan di Terengganu. Antara tempat kegemaran pelanggan untuk penghantaran kereta di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, Jeti-jeti di sekitar Terengganu. Harga untuk setiap penghantaran insha allah sangat murah berbanding tempat lain. Sewaan harian, mingguan dan bulanan semua boleh, Bila korang sewa tempoh yang lame, harga dijamin 100% makin murah tau

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Semua varian kereta sewa yang terdapat di Kereta Sewa Kuala Terengganu dijamin dalam keadaan baik tau. Semua kereta diservis bila sampai tempoh yang ditetapkan, aircond, tempat duduk semua leather seat tau. Kalau untuk varian mpv semua dilengkapi TV android dan kami juga sediakan sekali dengan movie yang best.

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Korang kalau datang ke Terengganu untuk urusan kerja, urusan perkahwinan, bercuti atau sebagainya, jom sewa kereta dengan kami okay, Insha allah kami akan mempermudahkan urusan dengan sebaiknya.

Korang boleh call dan whatapp kami di talian 0133158080

Boleh like pages kami di pages https://www.facebook.com/ksktcarrental

Exora VS Alza: Apa Perbezaan Antara Dua MPV Pilihan Rakyat Malaysia?

Apabila nak sewa MPV antara Exora vs Alza, nak pilih yang mana?

Bagi pendapat kami kedua-dua kereta menpunyai kelebihan masing-masing. Bagi yang bertanya tentang harga, Harga untuk sewaan Proton Exora harian Rm250 untuk 24jam, manakala untuk Perodua Alzza hanya Rm200 sahaja.

Exora vs Alza – apa kelebihan?

Dari sudut ruang dalaman kereta, Proton Exora menpunyai ruang yang luas berbanding dengan Perodua Alza. Dari segi kapasiti penumpang kedua-dua kereta dapat memuatkan penumpang dalam average 7 hingga 8 orang penumpang.

Kedua-dua kereta sangat jimat minyak untuk perjalanan yang jaoh dan dekat.

Perodua Alza dan Proton Exora di Kereta Sewa Pengadang Baru dilengkapi Tv tau.

Kalau korang menpunyai anak-anak kecil, ia sangat memudahkan korang, korang pasang je cerita kegemaran diorang sepanjang perjalanan menuju ke destinasi yang dikehendaki.Harga untuk musim Perintah kawalan pergerakan pemulihan kita akan bagi harga special punya.

Sewaan melebihi dah dapat harga promosi tau. Sewaan harian, mingguan dan bulanan semua boleh.

exora vs alza